Doneer en krijg twee gratis cadeautjes!


Terug naar de thuispagina


Met deze website probeer ik om u nog meer plezier te laten beleven aan Linux! Door te doneren aan dit project, kunt u me helpen om door te gaan met het schrijven van nieuwe handleidingen.

Sommige mensen doneren een paar euro, anderen veel meer. Ik waardeer uw ondersteuning zeer!

U kunt doneren door te klikken op de gele knop hieronder (van PayPal):


Twee gratis cadeautjes

Na uw donatie, als een klein blijk van mijn waardering, zult u na enkele seconden automatisch worden doorgeleid naar een andere webpagina. Daar kunt u dan een gratis kopie binnenhalen van de volledige Makkelijke Linuxtips-website, die u kunt bekijken zonder internetverbinding. Dat kan van pas komen wanneer u geen internetverbinding heeft!

Bent u de doorgeleiding misgelopen na uw donatie? Stuur dan een e-mail naar mijn e-mailadres dat vermeld staat in de donatiebevestiging die u hebt ontvangen van PayPal; ik stuur u dan alsnog de webkoppeling voor het binnenhalen van het website-bestand.

Dit gratis exemplaar bevat de handleidingen voor Linux Mint 21.3 Virginia. Hij wordt regelmatig bijgewerkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij van recente datum is wanneer u hem binnenhaalt.
Aanmaakdatum van het huidige exemplaar: 2 april 2024.

Via die webpagina kunt u ook een oudere versie van deze website binnenhalen, zoals die was in juli 2022. Die bevat de handleidingen voor de oudere Linux Mint 20.3 Una.

Terug naar de thuispagina


De volgende donoren hebben onlangs bijgedragen aan dit project (nogmaals bedankt!):

Oktober 2022

 Wim v.d. H.  € 5

  E.J. v.d. B.  € 5


September 2022

  Mw. J.  € 15

  J.V.  € 10


Augustus 2022

  Ron N.  € 15


Juli 2022

  Hans L.  € 20

  Guybertus J.  € 10